Varukorg

Integritetspolicy

På A Retro Tale tar vi din integritet på allvar. Vi åtar oss därför uppgiften att skydda din personliga information. Vi följer dataskyddslagen när dina personuppgifter behandlas. Vi använder endast informationen för lagliga ändamål, så som du förväntar dig.

Vår datainsamling är begränsad till information som vi verkligen behöver för att kunna fullfölja ditt köp, eller som du har godkänt.  I samband med din registrering och beställning ger du ditt samtycke till att vi lagrar och använder din information inom vår verksamhet för att uppfylla vår del i vårt avtal med dig. Du har enligt sekretesslagen rätt att ta del av de uppgifter som lagras om dig.

Om något är felaktigt, ofullständigt eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller raderas.  Vi får också tekniska detaljer från de enheter du använder för att besöka vår webbplats och från cookies som visar vad du besöker online, var och när. Liksom de flesta andra webbplatser, kan vi ta del av när och hur du använder våra webbplatser, till exempel när du har lagt till i eller rensat din varukorg eller fyllt i ett formulär.  Den personliga informationen vi samlar in och använder beror på vad vi behöver den till.

Vi samlar bara in de personuppgifter som vi tror att vi behöver använda, eller som du har samtyckt till att vi kan samla in från dig eller överenskommit att någon annan kan dela med oss. 

Personuppgifter som vi samlar in och varför vi samlar in dem

Cookies

Kommenterar du på vår webbplats kan du välja att att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. De är till för ökad användarvänlighet, så att du slipper att fylla i dina uppgifter igen när du kommenterar på nytt.  Dessa cookies bevaras i ett år.  Om du har ett registrerat konto och loggar in på den här webbplatsen bevarar vi en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies.

Denna cookie innehåller inga personuppgifter och raderas när du stänger din webbläsare.  När du loggar in kommer vi också att ställa in flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärminställningar. Inloggningscookies är kvar i två dagar och skärmalternativets cookies kvarstår i ett år. Om du väljer “Kom ihåg mig” kommer du förbli inloggad i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer dina inloggningscookies att tas bort. 

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Denna webbplats kan innehålla inbäddat material (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Det inbäddade innehållet som visas på vår webbplats registrerar ditt besök som om du hade besökt deras ursprungliga webbplats. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Så länge behåller vi dina uppgifter

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon), lagrar vi också den personliga informationen som de anger i sin användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller radera sin personliga information (förutom ändring av användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har samlat in om dig, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter som vi har om dig. Detta inkluderar inte uppgifter som vi är skyldiga att bevara för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål. För mer information, vänligen kontakta oss via e-post på info@aretrotale.com.

Fri frakt

Fri nationell och internationell frakt

14 dagars returrätt

14 dagars öppet köp

Äkthetsgaranti

Kvalitets- och äkthetsgranskad

Säker checkout

Klarna / MasterCard / Visa

Vintage Exklusivt Mode

A Retro Tale är en unik onlinebutik baserad i Stockholm, med en passion för vintage och second-hand modeaccessoarer från världens mest exklusiva och berömda modehus.
Till skillnad från andra återförsäljare på second-hand marknaden, äger A Retro Tale 100 procent av alla sina produkter, vilket innebär snabbare och säkrare leveranser.

A Retro Tale
Anmäl dig till vår väntelista Vi kommer att kontakta dig så snart din produkt är tillbaka i lager. Vänligen ange din e-postadess nedan.
A Retro Tale är en fristående aktör, utan koppling till andra varumärken eller modehus. Varumärken och modehus ansvarar ej för produkter sålda via A Retro Tale och intygar inte heller produkternas äkthet. Äkthetsintyg tillhandahålls endast av A Retro Tale. © 2021 A Retro Tale. Alla rättigheter förbehålls. Enkoja AB, Sundbyberg, Org nr: 559038-7444